MPM Yhtiöt – Omakoti asukkaiden apuna

MPM Yhtiöt – Omakoti asukkaiden apuna

Olemme auttaneet omakotitalojen asukkaita Vaasassa kiinteistönhoitoon kuuluvissa askareissa, jotka toisille ovat helppoja ja toisille vain käytännössä jo mahdottomia.

Avuntarve voi toki johtua monenlaisista asioista ja ne ovat aina henkilökohtaisia. Usein kyse on ikään ja terveyteen liittyvistä asioista taikka nuoremmilla sukupolvilla ajankäyttöön, osaamiseen taikka työkaluihin liittyvistä rajoitteista. Toiminta perustuu aina luottamukseen ja asiakkaan tietoja emme tietenkään kerro eteenpäin ilman lupaa. Tässä muutama esimerkki tekemistämme töistä ja asiakkailta töiden lomassa kuultuja kommentteja sekä jälkeenpäin saatua palautetta.

 

Pensasaidan kaato ja poiskuljetus Purolassa

Eläkkeellä olevan pariskunnan tonttia ympäröi orapihlaja-aita ja se kaadettiin maata myöten sekä kuljetettiin pois.

Isännän kommentti ”olen tuon aikanaan kyllä kaatanut itsekin, mutta en enää kun tehty tämä operaatio…”

Peltikaton pesu ja rännikourujen tyhjennys Huutoniemellä

Vanhemman pariskunnan talon ja autotallin punainen peltikatto oli muuttunut tontilla olleiden koivujen vaikutuksesta lähinnä vihreäksi ja harmaaksi. Suurimmat puut oli jo kaadettu ja nyt pestiin katto kuumavesipesulla alkuperäiseen kuntoonsa. Samalla avattiin lehtien tukkimat räystäskourut.

Isännän kommentti päivän päätteeksi ”nyt on hyvä ja näyttää siltä, että olisi kattoremontti tehty”.

”Hinnoittelu kohdallaan ja palvelun laatu vastasi odotuksia” – Matti Ruotsalainen, Vaasa

 

Katastrofipihan raivaus

Omakotitalon pihanurmikko oli päässyt villiintymään jo useampana vuonna ja nurmialue, jota oikeasti pystyi leikkaamaan oli enää pieni, kun muulle oli kasvanut vähän muutakin kuin nurmikkoa. Hommaan tarvittiin siis järeämpää trimmeriä eli raivaussahaa ennen kuin ruohonleikkurille oli käyttöä. Piha aukeni ja on taas ollut sen jälkeen hoidettavissa enimmäkseen omin voimin.

Emännän kommentit… Oli hyvin otettu lopputuloksesta ja kävi vähän kuin vanhassa Kismet -mainoksessa.

”Loistavaa työtä, kiitos!” – Omakotiasuja, Vaasa