Yritys

MITÄ ME TEEMME

”Kun hyvää yrittää niin priimaa pukkaa”

MPM Yhtiöt

Olemme nuori ja ennakkoluuloton kiinteistönhoidon palveluyritys, jonka kotipaikka on Vaasa. Yrityksenä MPM on asiakasta ajatteleva, joustava ja luotettava. Luomme ja kehitämme yhdessä asiakkaiden kanssa palveluita sekä tarjoamme niitä paikallisesti.

photo-1439066615861-d1af74d74000

Helpotamme elämääsi

Johtavana ajatuksena on helpottaa omakotiasukkaiden elämää, sekä pitää Puhallus & Puhdistus -palvelun avulla kaupunkiympäristömme siistinä paikkana asua, elää, kasvaa ja vanheta.

Mikan tarina

Kerron nyt hieman itsestäni ja yrityksestäni. Minulle on tärkeää, että asiakas tietää kuka hänen asiaa hoitaa, millainen hän on ja minkälaisesta yrityksestä hän tulee.

 

Olen juuriltani vaasalainen ja tehnyt elämäni aikana yhden pitkän Suomen kiertueen ennen paluutani takaisin Vaasaan. Vuodesta 1989 alkaen olen kartuttanut sekalaista työkokemustani erilaisten toimialojen ja tehtävien kimpussa toteuttaen, kehittäen ja johtaen hommia.

 

Perheessäni on aina ollut rakentamisen, asumisen tai kiinteistöalan yrittäjyyttä, ja osa niistä opeista on tarttunut minuunkin.

 

Kaikki asumisen muodot ovat tulleet minulle tutuksi, ja omakotiasumiseen liittyvistä askareista minulla on reilun 20 vuoden käytännönkokemus. Se mikä toimii käytännössä hyvin ei tarvitse olla monimutkaista ja hankalaa. Itse olen sellainen käytännönläheinen diplomi-insinööri, joka uskoo kun näkee ja myös tekee itse asioille jotain eli tällaisia ei kasva ihan joka oksalla.

 

 

Hoidetaan asiat yhdessä ja kerralla oikein niin hyvä tulee

 

Mika Mäkinen

Tekijä ja omistaja

MPM Yhtiöt Oy

JÄTÄ KONTAKTIPYYNTÖ

Ota minuun yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen Omakotitalkkarin tai Puhallus & Puhdistus -palvelun merkeissä. Ennen tarjousta, tutustutaan ja kartoitetaan yhdessä sinun tarpeesi.