MPM Yhtiöt – taloyhtiöiden asukkaiden apuna

MPM Yhtiöt – taloyhtiöiden asukkaiden apuna

Taloyhtiöissä joudutaan keskittymään usein niihin isompiin asioihin, vaikka pienetkin asiat vaikuttavat merkittävästi viihtyvyyteen ja piha-alueiden ilmeeseen. Olemme auttaneet Vaasassa ja Mustasaaressa pesemällä julkisivuja ja piharakenteita kun usein pelkkä puhdistaminen korjaa tilanteen ihan erinäköiseksi. Aina se ei kuitenkaan riitä vaan samassa yhteydessä on syytä tehdä pientä pintaremonttia myös näille piharakennuksille ja rakenteille.

Asukkaiden aktiivisuudesta on kiinni se että, mitä halutaan ja koetaan tärkeäksi. Asiansahan jokainen saa aina kertoa taloyhtiön hallituksen jäsenille päätettäväksi ja isännöitsijälle toteutettavaksi. Ja tämä reitti johtaa todennäköisesti nopeammin toimintaan kuin perinteinen ”pihaparlamentti”.

Tässä muutamin kuvin kerrottuna kohteita ja asioita, joissa olemme olleet auttamassa.

 

 

cof

cof

cof