Tiilikattojen pesu ja pinnoitus

Tiilikattojen pesu ja pinnoitus

Teemme tiilikattojen puhdistusta ja pinnoitusta Vaasassa sekä lähialueilla. Toki tarpeen mukaan liikumme sinne missä kattosi on.

Tiilikatto on uusi noin 10 vuotta, mutta siinä kohtaa se alkaa menettää tekniset ominaisuutensa eli käytännössä tiili imee sisäänsä kosteutta ja kerää itseensä sammal- ja jäkäläkasvustoa, mikä nopeuttaa tiilikaton rapautumista ja hajoamista ajan kuluessa.

Mitä tälle voi tehdä ja miten huollamme tiilikatot ?

Pesemme tiilikaton puhtaaksi sammaleesta ja jäkälästä kuumavesipainepesulla sekä käsittelemme sen sammaleen torjunta-aineella (A-Clean). Tämä käsittely puhdistaa katon ja tuhoaa nykyiset kasvustot, mutta jättää kattotiilien pinnat avoimiksi. Tämän lisäksi puhdistettu katto suojataan värittömällä pintakäsittelyaineella (Hydroblock), joka sulkee tiilien huokoset ja tekee tiilistä uudelleen vedenpitäviä. Tämä suojaus pitää tiilikaton huoltovapaana vuosia, sekä keventää rakennukseen kohdistuvaa painetta, kun tiilet eivät ime vettä.

Tällä käsittelyllä hankit tiilikatollesi 10-15 vuotta lisää käyttöikää.

Suoja-aineella käsitellyille katoille lupaamme viiden vuoden tyytyväisyystakuun, ja jos sammal palaa katolle niin teemme torjunta-ainekäsittelyn uudestaan.

Kohteesta tarjoamme aina kokonaishinnan, joka sisältää kaikki tarvittavat pesu- ja nostolaitteet, käyttökulut, sammaleentorjunta- sekä pinnoitusaineen ja työn. Hintamme sisältää myös tarvittavat suojaukset ja rännikourujen tyhjentämisen sekä piha-alueen loppusiivouksen. Työn tilaaja vastaa kattorakenteiden, aluskatteen ja kulkureittien teknisestä kunnosta. Tilaajan puolesta kun ulkovesipisteet ja työskentelyalueet ovat vapaasti käytettävissä niin huolehdimme tiilikattosi uuteen kuntoon ja se palvelee kotiasi vielä seuraavankin vuosikymmenen.

Asiakaspalautteesta esimerkki;

”Sujuvasti sekä nopeasti tehty tiilikaton puhdistus ja suojaus. Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä” – As Oy Korsholms Bohagen – Maria Hautala-Hippula

Tässäkin kohteessa 25 vuotta vanha tiilikatto sai uuden elämän.